imPRESS Classic

De grootste trends van imPRESS door de jaren heen

imPRESS Classic

imPRESS Classic zijn de meest verkochte nagels en zijn nu nog steeds erg gewild bij de consument. Daarom houden we ze nog in ons assortiment zodat ook jij kan genieten van deze prachtige designs.

Onze collectie imPRESS Classic

imPRESS Classic

Ook de tijdloze nagels lijken en voelen net zoals je eigen nagels, zijn superdun en heel comfortabel. Er is geen lijm nodig, hoe fijn is dat!

Wil je nog andere stijlen bekijken?

3 Verschillende stijlen allemaal tot jouw beschikking.

imPRESS Color

Veel effen kleuren

imPRESS Design

Trendy accenten

imPRESS Classic

Klassieke ontwerpen

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat of bestel online bij onze partner ANVY:

Ramona
Read More
Ik ben fan van de kiss impress nagels. Ook deze kleur heb ik al meerdere keren gehad. Ze blijven super goed zitten en gaan er met een aceton badje gemakkelijk weer af.
Samantha
Read More
Ik draag impress 100% van me tijd en krijg constant complimenten over mijn nagels. Wat een mooie kleuren. Ik draag ze nu een week en het lijkt erop dat ik die dag mijn nagels heb laten doen!
Laura
Read More
Zo schattig, zo gemakkelijk te gebruiken en niet duur!
Tiffany
Read More
Ik krijg meer complimenten over mijn nagels als ik een setje draag, dan toen ik teveel betaalde in een salon.
Isabella
Read More
Ik hou van deze press-ons! Eenvoudig aan te brengen. Ik heb deze nagels tot twee weken gehad. Slechts één keer duren ze slechts 4 dagen.
Rebecca
Read More
Deze nagels zijn echt de beste. Ik begon ze te gebruiken tijdens quarantaine en heb nooit meer achterom gekeken. Ik hou ervan hoeveel verschillende kleuren, stijlen en vormen ze hebben.
Michelle
Read More
Ik HOU van deze nagels. Zoek niet verder!
Brittany
Read More
Ik ben geobsedeerd! Ik betaal al jaren geld om naar de nagelsalon te gaan. Maar nooit meer, ik ben verslaafd aan press-ons!
Jana
Read More
Ik ben verliefd op de kwaliteit, trending kleuren, het gemak van aanbrengen. Ze blijven aan en ik brei en ben behoorlijk hard op mijn nagels.
Ellie
Read More
ik HOU van deze kleuren, hou van het gebruiksgemak, ze gaan zo lang mee, zien er natuurlijk uit, enz. Ik kom zeker terug!
JoAnna
Read More
Ik ben helemaal weg van deze. Ik heb vreselijke allergische reacties op dip- en gelnagels. Dit zijn de beste alternatieven!
Emilyn
Read More
Deze nagels overtroffen elke verwachting die ik had van opdruknagels. Ik ben gaan zwemmen, en heb zelfs mijn huis grondig met hen schoongemaakt en heb helemaal geen problemen gehad.
Kathryn
Read More
Hou van deze nagels! Makkelijk en voordelig
Stacy
Read More
Ik hou van Impress Nails! Ze zien eruit als een gelmanicure, maar beschadigen je nagels niet. Ze zijn snel en gemakkelijk aan te brengen en gaan tot een week mee - zelfs in water! Beveel ze ten zeerste aan.
Ashley
Read More
Love!!!!!
Bobbie
Read More
Eenvoudig aan te brengen en gaat net zo lang mee als een salonmanicure. Ik draag mijn set nu 2 weken!
Lily
Read More
Hou van de kleur en de pasvorm is geweldig! Ik krijg er zoooo veel complimenten over en mis het niet eens om naar de nagelsalon te gaan! een aanrader voor iedereen die overweegt het te proberen!
carol
Read More
impress is mijn Go To-item voor speciale gelegenheden of zelfs als ik wil dat mijn handen er mooi uitzien. Het vermogen om eenvoudig op te drukken en mijn nagels niet te beschadigen is fantastisch. Ik zal nooit meer teruggaan naar acryl of dip!
maiya
Read More
Deze nagels laten mijn handen er mooi en zo meisjesachtig uitzien. Ik hou ervan hoe gemakkelijk ze aan te brengen zijn en de kleuren zijn prachtig!
Previous
Next